SEA-Consultant SEA-Consultant index

SEA-optimaal

Expertise op het gebied van adverteren met Google AdWords is een pre wanneer u optimaal gebruik wilt maken van zoekmachinemarketing. Het lijkt allemaal zo gemakkelijk, maar om daadwerkelijk winst te behalen uit uw zoekmachinemarketing campagne is het belangrijk een optimale marketingcampagne te hebben draaien.

Pakketten en kosten

SEA-Consultant hanteert verschillende afrekenmodellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we altijd een passende manier voor u hebben. SEA-Consultant hanteert de onderstaande afrekenmodellen:

Vaste vergoeding per maand

Uw zoekmachinemarketing campagne wordt geoptimaliseerd en gemonitord voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag zal afhangen van de hoogte van het mediabudget, de grootte van de campagne en de intensiteit die u wenst m.b.t. de dienstverlening van SEA-Consultant. De basis van de pakketten zijn gelijk, maar verschillen op aantal managementacties en rapportagemomenten.

% Mediabudget (maandelijks)

SEA-Consultant zal uw zoekmachinemarketing campagne beheren voor een x% van uw maandbudget. De hoogte van het percentage is afhankelijk van uw mediabudget, de grootte van de campagne en de intensiteit die u wenst m.b.t. de dienstverlening van SEA-Consultant. Het percentage zal nooit hoger uitvallen dan 15%, maar tijdens de intake zal het daadwerkelijke percentage worden afgesproken.

Uurtarief

De vergoeding is gebaseerd op het aantal uren die gespendeerd worden om uw zoekmachinemarketing campagne te monitoren en te optimaliseren. Het uurtarief van SEA-Consultant staat niet vast en is dus bespreekbaar tijdens de intake.

Heeft u nog vragen over SEA-Optimaal van SEA-Consultant?
Vul dan het formulier op de contactpagina in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen.