SEA-Consultant SEA-Consultant index

Ematters SEO Diensten

SEA-Consultant.nl is een onderdeel van Ematters BV. Ematters is een Digital Direct Marketing bureau en biedt, naast SEA, ook diensten aan als SEO en Email Marketing.

SEO by Ematters

SEO staat voor Search Engine Optimisation en betekent kortweg het verbeteren van de positie in de organische resultaten. SEO is uit te splitsen in verschillende pijlers die gezamenlijk zorgen voor een optimale SEO-positie. Deze belangrijke pijlers zijn: Organisatie, Techniek, Content en Autoriteit.
Organisatie
De indeling en organisatie van de website moet logisch zijn en dit betekent dat er een goede onderling structuur bestaat van de pagina's op de website.
Techniek
De technische opbouw van de webpagina's moet 'schoon' zijn, zodat de zoekmachine de webpagina's eenvoudig kan doorzoeken en indexeren.
Content
De content / copywriting op de webpagina's moet goed te indexeren zijn voor zoekmachines, maar moet ook geschreven zijn voor specifieke zoekwoorden. In het indeale geval is er voor elke belangrijk zoekwoord een aparte webpagina ingericht waarvan de content volledig is gericht op dat ene zoekwoord.
Autoriteit
Autoriteit is een belangrijk onderdeel van SEO en betekent dat andere websites linken naar uw website. Ematters heeft een aantal SEO linkbuilders geinterviewd over de trends en technieken voor 2011.
Ematters: Alles wat u moet weten over SEO linkbuilding voor 2011.

Wilt u meer weten over de SEO diensten van Ematters?
Laat dan uw gegevens achter op de contactpagina en profiteer ook van een betere positie in de zoekmachines.

Doe nu de gratis SEO Website Analyse van Ematters en ontdek waar uw website verbeterd moet worden.